Anita Groeneveld.png

ANITA GROENEVELD

Levenslust Coaching

WORKSHOP SEKSUELE VOORLICHTING 2.0

Eigenlijk weten wij in deze maatschappij maar de helft over seksualiteit. Wij weten alleen iets over voortplantingsseksualiteit. Seks om kinderen te maken. En als we die niet (meer) maken, dan versloft  langzamerhand datgene wat we eerst zo belangrijk vonden in onze relatie. Seks! Magie! 

En dan dutten we in….. verliezen we energie. 

En soms denken we dan ook dat onze relatie dood is.

Of wijzelf, ‘van onderen’...

 

Het kan ook anders. 

Een andere manier van seksualiteitsbeleving. Het is een al duizenden jaren bestaande visie op seksualiteit. Er zijn technieken waardoor we ons hele leven seksueel actief blijven en daarmee onze seksuele energie kunnen laten stromen. Met liefde voor jezelf. Waarbij je weer kunt stromen. Waar bij je weer voelt wat je tóen ook voelde, namelijk die fijne, lieve, warme sensualiteit, die jou op wolken deed lopen, die je genoeg energie gaf om je de dag door te laten bruisen, die je gelukkig maakte, energiek, warm en mooi. 

In het westen kennen wij deze visie en technieken nog niet, maar onder de naam Vallei-Orgasme wordt deze kennis nu ook hier gedeeld.

 

Ik wil jullie ermee laten kennismaken. Sterker, ik wil álle vrouwen ermee laten kennismaken. Ik vertel jullie er alles over, want, waarom weten wij dit niet? Het is zó belangrijk en kan ons zoveel sterker, warmer, mooier en gezonder maken! 

Dit is interessant voor álle vrouwen: hetero, bi, lesbisch, trans, ouder, jonger, overgang, moeder, relatie, alleen….. dit wil je wéten!

 

Ik vertel jullie alles over deze weg, dit pad. Jullie weten daarna van het bestaan van deze weg, maar je hebt het nog niet onder de knie. Dat kost tijd. En daar zijn lessen voor nodig. 

De online, betamelijke, zéér integere cursus die je kan volgen als je geïnteresseerd bent, kan ik je met festivalkorting aanbieden. Omdat ik graag wil dat álle vrouwen hun seksualiteit terugvinden en omzetten in kracht en energie. 

 

Dát is de magie van seksualiteit.

OVER ANITA

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in seksualiteit. Al vroeg ben ik begonnen met experimenteren met vriendjes, later werden dat vriendinnetjes. 

Mijn eigen seksualiteit heb ik altijd ervaren als een bron van kracht. Het maakte een groot deel uit van mijn identiteit. Als vrije, onafhankelijke vrouw, als lesbische vrouw, als bewust kinderloze vrouw, als spirituele vrouw. Ik heb seksualiteit altijd mogen ervaren als een stuwende kracht, als levensenergie. Ik dacht dat iedereen dat gevoel had. Ik dacht dat iedereen de magie van seksualiteit begreep en toepaste in haar eigen leven. We zijn immers allemaal vrije vrouwen in een maatschappij waarin de seksuele revolutie heeft gezegevierd? 


 

Nadat ik 17 jaar in Amsterdam het leven, de liefde en mijn seksualiteit heb gevierd, ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en zijn we in the Middle of Nowhere in Noord Groningen gaan wonen. Bijna ín de Waddenzee. Ik heb mijzelf een deugdelijk vak aangemeten en ben als fysiotherapeut aan het werk gegaan. Een mooi vak, maar het benoemen van seksualiteit moet in dat vak met véél voorzichtigheid gepaard gaan. 

En dat terwijl ik zág dat mensen klachten hadden, dat ze vastzitten, mede omdat hun seksualiteit niet stroomt.  

Ik leek mijn passie te verliezen en ook in mijn relatie verminderde de seksualiteit. Onbegrijpelijk voor een vrouw met zóveel seksuele drive als ik. Maar het gebéurde. Nét als in vele andere langdurige relaties.  Hoe was dat nou mogelijk? Ik hield en hou met heel mijn hart van deze vrouw! 

 

Toen ontdekte ik het Vallei-Orgasme.