Anna de Jong

Vrouwenklank

WORKSHOP ZINGEN *Tekenen en Geheimen van Eén-zijn *

Zingen met en vanuit het gevoel van een diep verbonden zijn van alle dingen….

 

“There is a Secret One inside

  All the stars and all the galaxies

  Run through her hands like beads”

(Brooke Medicine Eagle)

 

Bij kinderen gaan ervaringen van één-zijn met de dingen, psychologisch gezien vooraf aan de bewustwording van individualiteit. Deze “versmeltingservaringen” worden vaak minder frequent, als de noodzaak gevoeld wordt aan een duidelijk zelfgevoel en aan individualiteit.

 

Toch kan dat gevoel van een diepe verbondenheid van alle dingen rustend op een onderliggende eenheid, blijven bestaan. Of op latere leeftijd terugkeren. Dit zorgt dan vaak voor onvergetelijke momenten vol verwondering en ontzag.

 

In deze workshop zingen we liederen die ontstaan zijn en klinken vanuit deze diepe gevoelens van Eén-zijn

* Er wordt voor het zingen geen speciaal niveau vereist. Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom! ​

* Neem je trommel mee, als je die hebt, zij verbindt je met de hartslag van Moeder Aarde

​* Het zingen brengt je dichter bij je authentieke, natuurlijke zelf; bij jouw beSTEMming.

* Een workshop vol passie, vuur en tederheid.

 

AANDACHT VOOR JOU-SESSIES

Ik zal naast de hierboven genoemde workshop zingen, ook “Aandacht voor Jou”-sessies geven. Je kunt daarbij een keuze uit de drie hieronder genoemde mogelijkheden maken.

Legging met 4 kaarten

1.    Met de Holistische Astrologische kaarten van Karni Zor geef ik je een lezing. Deze kaarten zijn erg krachtig en zijn verbonden met hoge frequenties, van de planeten, zon en sterren. Ze bevatten een schat aan wijsheid en mogelijkheden tot inzicht, richting en healing. Je kunt voor een sessie een vraag in gedachten nemen waarvoor je graag een antwoord of begeleiding wil ontvangen. Je kiest op gevoel 4 kaarten, waar we samen naar kijken en onderzoeken welke boodschappen zij voor jou hebben. Hier vind je meer info.

 

Pansori Living Sound

2.    Je kunt ook komen voor een sessie Pansori Living Sound; ik zing dan speciaal voor jou en gebruik daarbij de helende werking van mijn stem. In het Pansori-zingen kunnen alle gebieden van het leven beïnvloed worden door de klanken.

Je kunt hierbij met een vraag of een thema komen waarvoor je graag aandacht wil. Dit kan iets van fysieke of emotionele aard zijn, of misschien ervaar je hinder van bepaalde denkpatronen. Of wil je ergens ondersteuning en bemoediging voor ontvangen? Als het thema voor ons beiden helder is, zing ik voor je. (Als je het fijn vindt kunnen we natuurlijk ook samen zingen.) Het Pansori-zingen brengt je in een diep contact met je innerlijk en is rustgevend en helend. Door het balanceren van je emoties, opent zich de deur naar betere communicatie. Het helpt je ook om meer in het lichaam te komen en te aarden. Het Pansori- zingen is een prachtige manier om beweging uit te nodigen waar stagnatie en blokkades de natuurlijke stroom belemmeren.

Hier vind je meer info.

De Combinatie; Legging met 4 kaarten gevolgd door Pansori-Living Sound

3.    Het is ook mogelijk om voor een combinatie van deze 2 sessies te kiezen. Hier vind je meer info.

OVER ANNA

Het is mijn grote liefde om met stem, zang en klank te mogen werken voor healing en wellbeing, zowel in groepen als individueel. Muziek, dans en zang betekent voor mij uitdrukking geven aan wat me van binnenuit beweegt.


Ik geef spirituele zangmiddagen Zin in Zingen en ook één op één sessies Pansori Living Sound. Bij dat laatste zet ik mijn stem in voor veranderings- en genezingsprocessen.


Annedoor Koelman en ik zijn samen de oprichtsters van Vrouwenklank. Vrouwenklank creëert ontmoetingen ter versterking en bekrachtiging van vrouwelijke waardigheid en is een platform voor de vele vrouwelijke kwaliteiten en de rijke momenten die ontstaan
wanneer vrouwen samenkomen.

 
Ook ben ik één van de oprichters, en tevens teamlid, van Stichting Welhoven. Welhoven is een plek van inspiratie, menselijkheid, samenwerking en samenzijn. Maar ook een plek van stilte, meditatie, tot jezelf komen en krachten opdoen.


Ik ben astroloog in opleiding en volg lessen bij Karni Zor