Anna de Jong

Vrouwenklank

WORKSHOP ZINGEN *IN DE TUIN VAN HET HART*

Leg je hand op je hart en zing!

De klanken van je stem en van de stemmen van de vrouwen naast je dragen die speciale energie in zich om je hart meer en meer te openen. Hoe dieper we in de klank komen, hoe meer ons hart zich opent. En door dan te luisteren en innerlijk te voelen, ervaren we de tuin van het hart. Kun je de Liefde voelen die wandelt in de tuin van jouw hart?

Er wordt voor het zingen geen speciaal niveau geeist iedereen die van zingen houdt is van harte welkom. We zingen liederen uit alle windstreken en laten ons inspireren door de klanken die ontstaan.

Het zingen brengt je dichter bij je authentieke, natuurlijke zelf, bij jouw beSTEMming. Een workshop vol passie, vuur en tederheid.

 

* Neem je trommel mee, als je die hebt, zij verbindt je met de hartslag van Moeder Aarde

AANDACHT VOOR JOU-SESSIE

Ik zal naast de workshop zingen ook “Aandacht voor Jou”-sessies geven.

 

Met de Holistische Astrologische kaarten van Karni Zor kan ik je een lezing geven. Deze kaarten zijn erg krachtig en zijn verbonden met hoge frequenties, van de planeten, zon en sterren. Ze bevatten een schat aan wijsheid en mogelijkheden tot inzicht, richting en healing. Je kunt voor een sessie een vraag in gedachten nemen waarvoor je graag een antwoord of begeleiding wil ontvangen. Je kiest op gevoel 4 kaarten, waar we samen naar kijken en onderzoeken welke boodschappen zij voor jou hebben.

 

Je kunt ook komen voor een sessie Pansori Living Sound; ik zing speciaal voor jou.

Je kunt in deze sessie de helende werking van de stem ervaren wanneer ik speciaal op jou afgestemd zing. Je kunt hiervoor met een vraag komen waarvoor je graag aandacht wil. Dit kan iets van fysieke of emotionele aard zijn, misschien ervaar je hinder van bepaalde denkpatronen, of wil je ergens ondersteuning en bemoediging voor ontvangen? Als de vraag helder is, zing ik voor je. Als je het fijn vindt kunnen we ook samen zingen. Het Pansori-zingen brengt je in een diep contact met je innerlijke levens en is rustgevend en helend. Een prachtige manier om beweging uit te nodigen waar stagnatie en blokkades de natuurlijke stroom belemmeren.

* Het is ook mogelijk om voor een combinatie van deze 2 sessies te kiezen.

OVER ANNA

Het is mijn grote liefde om met stem, zang en klank te mogen werken voor healing en wellbeing, zowel in groepen als individueel. Muziek, dans en zang betekent voor mij uitdrukking geven aan wat me van binnenuit beweegt.


Ik geef spirituele zangmiddagen en ook één op één sessies Pansori Living Sound. Bij dat laatste zet ik mijn stem in voor veranderings- en genezingsprocessen.


Annedoor Koelman en ik zijn samen de oprichtsters van Vrouwenklank. Vrouwenklank faciliteert ontmoetingen ter versterking en bekrachtiging van vrouwelijke waardigheid en is een platform voor de vele vrouwelijke kwaliteiten en de rijke momenten die ontstaan
wanneer vrouwen samenkomen.

 
Ook ben ik één van de oprichters, en tevens teamlid, van Stichting Welhoven. Welhoven is een plek van inspiratie, menselijkheid, samenwerking en samenzijn. Maar ook een plek van stilte, meditatie, tot jezelf komen en krachten opdoen.


Ik ben astroloog in opleiding en volg lessen bij Karni Zor