top of page
14FEAFA4-A069-4522-8802-3EF7C3CACD4B.jpe

Anna de Jong
Vrouwenklank

 

PANSORI LIVING SOUND of LEGGING MET ASTROLOGISCHE KAARTEN

Je kunt bij mij kiezen uit de bovengenoemde twee activiteiten, graag hoor ik vooraf waar jouw voorkeur naar uit gaat. Laat maar weten, je bent welkom!

1. Ik zing speciaal voor jou.

Het is heerlijk om toegezongen te worden terwijl je lekker ligt te luisteren of comfortabel in een lekkere stoel zit. Ik zing speciaal voor jou en stem me daarbij af op jou.
Door het zingen kunnen alle gebieden in het leven geraakt worden. Fysiek of emotioneel, of op spiritueel of sociaal gebied. De vibraties van de klanken kunnen afgescheiden gebieden bereiken en daar beweging brengen waar het nodig is. Om zo weer de samenhang en eenheid bij je te herstellen. Zin om een keertje te ervaren?

 

2.  Legging met 4 kaarten.

Loop je al een tijdje rond met een vraag? Wil je ergens helder zicht op krijgen? Of heb je behoefte aan bemoediging en inspiratie? Kom dan naar de legging met vier kaarten. Ik help je met de duiding van de kaarten, zodat het een gezamenlijk proces wordt.

Het gaat als volgt: je trekt vier kaarten. De eerste kaart vertelt je in welk gebied je vraag zich bevindt. De tweede kaart vertelt je welk gedeelte van jezelf het best gebruikt kan worden of actief is. Bijvoorbeeld het denken, de emoties of je intuïtie.. De derde kaart geeft het specifieke karakter en frequentie aan het antwoord en zal belangrijke details toevoegen over het onderwerp. En de vierde en laatste kaart laat je een mogelijk pad zien, wat je kunt kiezen om het beste uit de situatie te halen.

Na afloop nemen we rustig de tijd en praten we nog wat na over onze bevindingen en over datgene wat het proces je laat zien. Het is elke keer weer verbazingwekkend wat er gebeurt; hoe een proces ontstaat dat betekenisvolle groei mogelijk maakt.

OVER ANNA

Het is mijn grote liefde om met stem, zang en klank te mogen werken voor healing en wellbeing, zowel in groepen als individueel. Muziek, dans en zang betekent voor mij uitdrukking geven aan wat me van binnenuit beweegt.


Ik geef spirituele zangmiddagen Zin in Zingen, Zingen als een Nachtegaal (zanglessen voor vrouwen die zich meer willen laten horen), en één op één sessies Pansori Living Sound. Bij dat laatste zet ik mijn stem in voor veranderings- en genezingsprocessen.


Annedoor Koelman en ik zijn samen de oprichtsters van Vrouwenklank. Vrouwenklank creëert ontmoetingen ter versterking en bekrachtiging van vrouwelijke waardigheid en is een platform voor de vele vrouwelijke kwaliteiten en de rijke momenten die ontstaan
wanneer vrouwen samenkomen.

 
Wil je meer weten: Anna de Jong

bottom of page