Anna de Jong

Vrouwenklank

Als de Dag en de Nacht als twee geliefden in Harmonie samenzijn, is alles even stil… “

 

Op deze bijzondere dag van de Herfst Equinox is op de hele planeet Aarde de dag net zo lang als de nacht. Een dag bij uitstek geschikt om op zoek te gaan naar Harmonie, Balans en Rust.

 

Anna zorgt voor een activiteit vol uitdagingen in klank, dans en samenwerken, met een vleugje astrologie en veel plezier. Ieder kan meedoen op haar eigen unieke wijze.

OVER ANNA

Het is mijn grote liefde om met stem, zang en klank te mogen werken voor healing en wellbeing, zowel in groepen als individueel. Muziek, dans en zang betekent voor mij uitdrukking geven aan wat me van binnenuit beweegt.


Ik geef spirituele zangmiddagen Zin in Zingen en ook één op één sessies Pansori Living Sound. Bij dat laatste zet ik mijn stem in voor veranderings- en genezingsprocessen.


Annedoor Koelman en ik zijn samen de oprichtsters van Vrouwenklank. Vrouwenklank creëert ontmoetingen ter versterking en bekrachtiging van vrouwelijke waardigheid en is een platform voor de vele vrouwelijke kwaliteiten en de rijke momenten die ontstaan
wanneer vrouwen samenkomen.

 
Ook ben ik één van de oprichters van Stichting Welhoven. Welhoven is een plek van inspiratie, menselijkheid, samenwerking en samenzijn. Maar ook een plek van stilte, meditatie, tot jezelf komen en krachten opdoen.


Anna heeft de driejarige astrologie opleiding bij Karni Zor succesvol afgerond.