top of page
IMG_1246.JPG

Heleen Francke

Kort filmpje over de workshop van 23 november

DE AURA ~ HET BELANG VAN SCHOON ZIJN

We weten dat het belangrijk is om je lichaam, je kleding, je huis en omgeving te onderhouden en schoon te houden. Je voelt je fijner, het bevordert je welzijn. En er is minder dat je afleidt van waar je mee wilt zijn. Een opgeruimde en schone ruimte wordt uitnodigend en prettig ervaren.

Hoe zit het met het energetische huis, waarin wij wonen – het elektromagnetisch veld van onze aura? Hoe kunnen we daarvoor zorgen en hoe kunnen we het schoonmaken? Waarom is dat belangrijk?

En wat is de invloed van het astrale licht, de aura van onze moeder Aarde, dat ons omhult vanaf het moment van onze geboorte, als wij de beschermende omgeving van de baarmoeder verlaten?

Een workshop om meer in contact te komen met de energetische omhullingen waarin wij leven. Over  het belang van schoon zijn, met praktische oefeningen om de verschillende lagen van je aura schoon te maken.

OVER HELEEN

Healing en wellbeing zijn in mijn leven altijd drijvende krachten geweest. Er was altijd de zoektocht om dichter bij de bron ervan te komen. Om er connectie mee te maken, zodat ze verankerd zouden kunnen worden in alle lagen van mijn leven. Niet alleen voor mijn eigen leven, maar om te groeien in dienstbaarheid naar andere mensen en omstandigheden, voor een groter geheel.

Het bracht mij eerst bij de Template Stichting in 1989, en 5 jaar later groeide hieruit het internationale netwerk van de Well Being Sciences, waar ik mede-oprichter van ben. Er ontstond een intensieve samenwerking  in het onderzoek naar natuurlijk welzijn, het menselijk ontwerp, de energetische systemen,  en waar deze tijd om vraagt. Een exploratie naar nieuwe manieren van healing die nu in deze tijd mogelijk zijn.  Ik werd Well Being Sciences Coach/practicioner, en vestigde als natuurgeneeskundig en energetisch therapeut de Well Being Praktijk. Samen met anderen verzorgden we vele workshops en healing weekends. Hierin kwam de visie tot leven om samen een bijzondere helende plek, een ecologie voor wellbeing en de toekomst op te zetten. Welhoven bestaat nu 5 jaar, en is een plek, waar mensen en de ongeziene wereld ongestoord samen kunnen zijn. Een plek die inspireert, welzijn geeft, de ziel voedt en spirituele zoektochten van verschillende aard mogelijk maakt met elkaar.  

De zoektocht gaat altijd door. Om in de ‘flow’ van het nu te zijn, en om doorgang te geven aan de helende invloeden die nu beschikbaar zijn, is een devotionele reis, waarvoor ik gekozen heb. En waarvan ik niet weet, wat het morgen van me vraagt.

bottom of page