Elisabeth de Charon

de St Germain

Vocal Presence

WORKSHOP DE VREUGDE VAN VROUWELIJK LEIDERSCHAP EN JE AUTHENTIEKE STEM

Wat is een vrouwenfestival zonder het te hebben over vrouwelijk leiderschap? In deze workshop neem ik je mee naar een vergeten gebied in je systeem, je lichaam en je stem waarin de vreugde en verbinding van je vrouwelijk leiderschap ontstaat.

 

Ik geef je een inkijk in de vijf archetypen waarin je de ongelofelijke overvloed en wijsheid van jouw vrouwelijke kracht kunt terugvinden als de vijf allerbeste vriendinnen, je innerlijke krachten en raadgevers die altijd al voor je klaarstonden, maar die je in de waan van alledag uit het oog verloren was.

Wereldwijd werk ik met vrouwen aan hun ware leiderschaps-stem, aan het omarmen van hun vrouwelijke kracht, zodat ze de veranderingen kunnen leiden en de impact kunnen maken waar hun hart zo naar verlangt. Er zijn tal van problemen waar we tegen op lopen die het moeilijker maken dan we zouden willen. De omstandigheden zijn voor vrijwel niemand ideaal.

 

Maar de waarheid is dat we alles in ons hebben om nu al dat verschil te kunnen maken!

 

We hoeven niet beter te worden, harder te werken, meer ons best te doen. Wat we nodig hebben is een frisse kijk op wie we echt zijn en vol vreugde en vrijheid de enorme overvloed aannemen die in onszelf verscholen is.

 

Na honderden jaren waarin we masculiene wijsheid en kracht hebben aangenomen als antwoorden is het de hoogste tijd de feminiene wijsheid en kracht op te roepen. Er is zo’n grote behoefte aan vrouwen die met die kracht de balans in organisaties, relaties, bedrijven en gezinnen opnieuw gaan vormgeven.

 

Het belangrijkste verschil van vrouwelijk leiderschap en authentieke impact is dat we van een tijdperk van ‘doen’ naar ‘zijn’ overgegaan zijn. Dit heeft grote implicaties voor hoe je impact hebt, je overvloed creëert, en het maakt ruimte voor co-creatie mogelijk.

 

Graag geef ik je in deze workshop een paar prachtige tools om in je vrouwelijke presence te stappen in het leven van alledag. Dan BEN je de verandering.  Vreugde en impact zijn niet meer in de toekomst, in het verre doel, maar hier en nu. De toekomst is nu. En ze heet vrouw.

 

OVER ELISABETH

Ik ben Elisabeth de Charon de St Germain

 

Ik ben klassiek zangeres en oprichter van Vocal feminine Presence.

 

Ik ben de voice- en leiderschapscoach voor vrouwelijke professionals en onderneemsters die verlangen naar authentieke impact, goede omzet en geweldige resultaten, die creativiteit, vrijheid, spiritualiteit, liefde en autonomie als levenswaarde hebben en die mij vragen hen te begeleiden in het vinden van hun eigen ware stem zodat ze in de hectiek van alledag steeds weer hun eigen essentie vinden en die ook kunnen uitdragen in hun communicatie.

 

In de afgelopen jaren heb ik wereldwijd met vrouwen aan hun stem, presence en vrouwelijk leiderschap gewerkt en mogen zien hoe snel transformaties kunnen zorgen voor totaal nieuwe uitkomsten. Zelf heb ik ook als drukbezette moeder, klassiek zangeres, en eigenaar van meerdere bedrijven menige keer aan de rand van een burn-out gestaan, ken ik de gevaren van jezelf, en je eigen ware stem kwijt te raken, en ik weet hoe belangrijk het is om goede, impactvolle en eenvoudig toe te passen tools te hebben om je weer met je eigen kracht te verbinden.  www.vocalpresence.nl - Stationsplein 6, Steenwijk.