Elly Ariella

Elly Ariella

WORKSHOP VROUWENDANS CEREMONIE: DEEP EMBRACE!​

Deze workshop gaat over het ervaren en aangaan van een diepe verbinding met jezelf en de ander. Ook wel Sisterhood genoemd. Sisterhood vind plaats als vrouwen elkaar onvoorwaardelijk steunen. Er wordt een veilige bedding gecreëerd waardoor je elkaar echt kan ontmoeten zonder oordelen of competitie. De maskers vallen af en er ontstaat ruimte voor puurheid. Pure liefde en pure verbinding.  Als vrouwen samenkomen, dan is er een onuitputtelijke wijsheid beschikbaar en kan heling plaatsvinden.

 

Dansen is één van de natuurlijkste manieren om uiting te geven aan je ziel. Het is een viering een heilig ritueel. Dansen deden wij al eeuwen geleden. Het brengt vreugde, speelsheid, passie, goede doorstroming van energie en aarding in je lijf. 

 

Kortom deze workshop is een geschenk aan jezelf!

OVER ELLY ARIELLA

Mijn naam is Elly Ariella. Ik ben een moderne priesteres, auteur van Wild Women of Mother Earth, schrijfster en inspirator, danseres en self love coach.
Ik ben een hoog gevoelige vrouw die haar kwetsbaarheid heeft getransformeerd in haar superkracht! Met heel veel vallen en opstaan, maar hier ben ik!

Wat is dan die superkracht? Of zielsmissie zoals ik het graag noem. Ik creëer graag zoveel mogelijk manieren om vrouwen in contact  te brengen met hun ware bron van (zelf) liefde, zodat hun lichtkracht de wereld in kan gaan stralen.

 

~ I enjoy to spread seeds of love everywhere i go. This seed will nestle in your heart and slowly start to work it's magic. With enough of your love and attention a beautiful flower starts to grow. This flower is more beautiful then you could ever imagine – it will bring infinite light into this world. ~ 

Elly Ariella

 

Ik werk graag met verbindende dans, rituelen en de kracht van  sisterhood! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij mijn workshop.