Centraal Programma

Op vrijdag, zaterdagavond en zondag bij de sluitingsceremonie zijn we met alle aanwezige vrouwen bij elkaar. In ceremonie, in plezier, in verbinding. Op vrijdag eren we de Zomer Zonnewende en zingen we met elkaar bij het vuur. Op zaterdag neemt Jeanine de Herdt ons mee op een Sound Journey, waarna we zullen dansen op muziek die ons vrouw-zijn bekrachtigt. En op zondag sluiten we het weekend af in de vrouwencirkel in de yurt.

Workshops

 

Op zaterdagochtend en -middag en op zondagochtend zijn er workshoprondes. Per ronde kun je kiezen uit 2 verschillende workshops. Hieronder volgt een overzicht van de workshops en activiteiten die op het festival plaatsvinden.

Inschrijven voor de workshops vragen we je te doen na je aanmelding. Mocht de workshop waar jij heen wilde vol zitten, wees dan niet getreurd, het zijn stuk voor stuk prachtige workshops en het kan je zomaar iets heel moois brengen wanneer je eerste keuze niet mogelijk is.

Deze workshops en activiteiten staan op het programma:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~Aandacht Voor Jou~ sessies

 

Er staan dit weekend een aantal vrouwen klaar om jou met persoonlijke aandacht een helende behandeling te geven. Tegen een kleine vergoeding kun je bij hen terecht om op te laden en te ontspannen.

* Inzicht met Holistische Astrologie Kaarten 

* Pansori Living Sound - De helende werking van de stem

* Sound Healing

* Ayurvedische massage

Voor een overzicht van alle vrouwen die meewerken aan dit festival klik je hier.

MAALTIJDEN DOOR JAQUELINE HENDRIKS

 Ik kook vegetarisch. Ook zijn de gerechten op dit festival zijn glutenvrij, er is wel brood aanwezig bij de maaltijden. Ik kook met weinig zuivel en suiker en zorg dat er ook aanbod is zonder deze 2 ingrediënten. Let wel dat de gerechten wel sporen van gluten kunnen bevatten.

 

Mocht je een ander dieet hebben, neem dan contact met mij op zodat we kunnen overleggen, wat jouw en mijn mogelijkheden zijn.

Het ontbijt bestaat uit:

warme havermoutpap en miso soep voor de koude ochtenden; yoghurt met muesli; diverse soorten brood; crackers, rijstwafels, kaas en zoet beleg; een lekker huisgemaakt smeersel, eitje, als het al zover is komkommer en tomaatjes en fruit

 

De lunch bestaat uit:

2 verschillende soepen, een keuze uit salades, mogelijk een lekker groente hapje en wat brood voor bij de soep.

 

Het diner zal in buffetvorm uitgeserveerd worden en hier zal een rijke keuze zijn aan seizoensgroentegerechten met noten en zaden, aangevuld met een graan, pasta en/of peulvruchten

Natuurlijk zal een klein dessertje niet ontbreken.

 

www.jaquelinehendriks.nl | info@jaquelinehendriks.nl

  

Zaterdagochtend centraal:

* Aplomb Yoga

Zaterdag workshopronde 1:

* Vrouwendans: Deep Embrace 

of

* De vreugde van vrouwelijk leiderschap en je authentieke stem

Zaterdag workshopronde 2:

* Zingen: In de tuin van het hart

of

* Venusbeeldjes Kleien     

 

Zaterdagavond centraal:

* Soundjourney

 

Zondagochtend centraal:

* Dans & Grietje

         

Zaterdag workshopronde 3:

* Vrouwelijke Seksualiteit

of

* Je vrouw-zijn als kompas