top of page

HET WEEKEND

***********

Centraal Programma

Gedurende het grootste deel van het weekend zijn we met alle aanwezige vrouwen bij elkaar. In ceremonie, in plezier, in verbinding.  Veelal rond het vuur.

Op vrijdagavond openen we het weekend in de Vrouwencirkel en komen we na de potluck maaltijd samen voor een ritueel rondom de Zomer Zonnewende

 

Op zaterdagochtend gaan we dansen met Brigitte Arts en 's middags geeft Columba van Geldorp een workshop ukelele spelen. Daarnaast is er ruimte om lekker niets te doen, te genieten van een taartje, te zwemmen, of te wandelen. Op zaterdagavond maken we er iets leuks van met een "Bonte Avond". We verkleden ons, laten ons "bonte avond typetje" naar buiten komen en sluiten af met een avondwandeling voor een plons in de plas.

 

Zondagochtend neemt Anna de Jong ons mee in Zingen voor de "Zon"dag. We sluiten het weekend af met een lunch en gaan dan weer onze eigen weg.

Hier vind je het volledige programma met de tijden

ETEN & DRINKEN

De maaltijd op vrijdagavond doen we in potluck-stijl. Elke vrouw neemt iets mee en zo creëren we samen een kleurrijk buffet waar we samen van genieten.

 

Het ontbijt op zaterdag en zondag wordt verzorgd door Vrouwenklank en biedt genoeg mogelijkheden voor diverse wensen: glutenvrij, zuivelvrij, vegan.

 

De overige maaltijden worden nog ingevuld.

Verder is er het gehele weekend kruidenthee van Puur Thee Atelier aanwezig.

TICKETS

Een ticket voor het weekend kost 200 euro.

Dit is inclusief kamperen in je eigen tent en gebruik van de douches op het terrein. Er zijn ook een paar plekken in een gastenhuisje beschikbaar, als je daar interesse in hebt kun je contact opnemen voor de precieze mogelijkheden.

Mocht je in de buurt wonen en je wil graag deelnemen aan het weekend, maar liever thuis slapen dan kan dat ook. Dan betaal je 190 euro voor het weekend en het eten.

Meld je hier aan

OVERNACHTEN

De prijs van het weekendticket is op basis van overnachten in je eigen tent.

Er is geen elektriciteit en geen verlichting op de kampeerplek. Douche en  wc vind je op 3 plekken op het erf.

Parkeren

Op het terrein is niet voldoende plek voor alle auto's. Bij aankomst kun je je spullen uitladen en de auto daarna parkeren op een terrein iets verderop. Dat is 10 minuten lopen. Laat geen waardevolle spullen in je auto, dit terrein is niet bewaakt.

Wat neem je mee

Kom zoals je bent, met open hart en open mind!

Hieronder wel wat praktische zaken die essentieel zijn en wat andere dingen die mee mogen.

  • Je eigen tent, incl. luchtbedje, slaapzak en lakens

  • Je eigen bord, kom, bestek, beker en glas

  • Een theedoek

  • (Bad)handdoek

  • Zaklamp

  • Evt een vouwstoeltje voor bij je tent

  • Kleding voor diverse weersomstandigheden. Het blijft Nederland en het weer in deze periode kan alle kanten op. Houd ook rekening met nat weer. 

  • Als je een muziekinstrument hebt ben je zeer welkom deze mee te nemen (drum, fluit, ratel)

  • Misschien wil je een speciaal opschrijfboekje meenemen om je ervaringen te noteren

  • Muggenspray is geen overbodige luxe, maar producten met Deet worden niet gewaardeerd gezien de belasting op het milieu en onze gezondheid.

Adres

Puntersweg 8

8391 KJ Noordwolde-Zuid

 

bottom of page