Jantina Steen

Zonlicht

WORKSHOP ~ TEKENEN ~

Tijdens de teken workshop spelen we met kleur en vorm en verschillende tekenmaterialen. Hiermee
laat je jezelf automatisch zien. Want alles wat je tekent of hoe je tekent is een spiegel van jezelf.
Jij hebt het gemaakt en het is een perfect beeld van jou. De oefeningen zijn kinderlijk simpel en
eenvoudig uit te voeren. De lat ligt laag en is gericht op het doen en beleven.


Een tekening geeft informatie die zowel bewust als onbewust is. Als je een gewenst doel tekent, kun je in de tekening zien wat het doel nodig heeft om zich verder te manifesteren.
Door vervolgens die veranderingen toe te voegen in je tekening, heb jezelf de eerste stap gezet van manifesteren. Het beeld wordt intern opgeslagen en je zelfhelend vermogen is aangesproken.

OVER JANTINA

Mijn grootste talent is spelen, spelen met alledaagse dingen waardoor er plezier uit gehaald kan worden. Het positieve benaderen en vergroten.

Zoals de structuur, die we allemaal nodig hebben, spelenderwijs inzetten. Ik hou van ritme, structuur, een schoon en opgeruimd huis. Dit geeft veiligheid en overzicht waardoor er weer meer gespeeld kan worden.

Het leven is vol structuur en ritme en heeft luchtigheid en speelsheid nodig om er mee om te gaan.

Creativiteit speelt een grote rol in mijn leven. Tekenen, schilderen, hout bewerken ik vind veel dingen leuk. Ook ben ik graag buiten om de tuin en dieren te verzorgen of om een fietstochtje te maken. En dan zal ik het niet laten om een thermoskan thee mee te nemen in de fietstas.