IMG_6849.JPG

Jeanine de Herdt
Flowing and Growing

MASSAGE
Op het vrouwenfestival bied ik voor de 1 op 1 sessies een massage aan, dit kan een ontspanningsmassage zijn of een intuïtieve massage . Hierbij zet ik heerlijke ontspannende muziek op en gebruik ik natuurlijke verwarmde olie . Hiervoor breng je zelf een groot badlaken mee waar je lekker op kan liggen en een tweede grote handdoek om je heerlijk toe te dekken tijdens en na afloop.

 

SOUNDJOURNEY

Op zaterdagavond geef ik een sound journey die bij mooi weer buiten doorgaat, hiervan gaat het thema zijn: de dankbaarheid aan de natuurelementen en moeder aarde en jezelf openen voor liefde en healing . Hierbij maak ik gebruik van enkele zelfgemaakte instrumenten, klankschalen en andere exotische instrumenten, stemvibraties en boventonen.

 

Laat je liggend op een matje meevoeren op deze reis doorheen helende klanken , het brengt je ook een diepe ontspanning . 

OVER JEANINE

Ik ben Jeanine De Herdt geboren in België en reeds 7 jaar woon ik in Drenthe. Geboren met mooie gaven die ik op latere leeftijd verder heb ontwikkeld. Reeds van kinds af geïnspireerd en aangetrokken tot Muziek en alles wat leeft en beweegt op onze planeet! Mijn leven is een aaneenschakeling van levenslessen en mijn interesse van hoe vernuftig een mens in elkaar steekt en hoe we zelf in balans kunnen blijven is een doorlopend proces .

 

Na mijn eigen Burn-out in 2006 startte ik een Vierjarige opleiding bij de Wellbeing Sciences waarbij ik Healing en Cleaning van de aura ; blokkades opheffen ; energieën terug laten stromen ; healing door kleuren en nog andere hele fijne healing-tools heb geleerd. Hierna heb ik mijn praktijk “Flowing and Growing “ opgestart en geef ik energetische healings. Een verdere verdieping vond ik enkele jaren later bij het SoulInstitute waar ik de Karakterstructuren bestudeerde, Bodywork leerde, Ayurvedische massage technieken, Vrouwencoaching, relatie therapie, persoonlijke ontwikkeling en hoe belangrijk deze allen zijn in relaties, vooral de relatie met jezelf is een heel belangrijke! 

Daar muziek een rode draad is doorheen mijn leven heb ik mij dan ook verdiept in wat Klank doet of veroorzaakt in het menselijk lichaam en volgde ik Bij Nestor Kornblum en Michele Averard een opleiding tot Soundhealer. Hierbij leerde ik vele andere instrumenten bespelen , boventonen zingen en waar deze tijdens healings en Soundjourney’s kunnen voor ingezet worden. Deze verschillende opleidingen en mijn aangeboren talenten als doorgeefkanaal van de “ Healing Force “ vormen de mooie basis van waaruit ik werk!

 

Ik beoefen en geef ook heel graag Yoga. Ik bouwde zelf mijn Ocean drum en Sjamanen drum. Ook werk ik heel graag samen met kinderen, zij zijn de bouwstenen voor de toekomst. Vooral het innerlijke kind in ons mee laten spelen is geweldig!

Naast klank en muziek houd ik van intuïtief tekenen en hierbij de kleuren heerlijk laten vloeien.