Laura Delrio

Delrio Health

WORKSHOP ELKE DAG LIEF VOOR JE HORMONEN
Tijdens deze workshop geeft Laura je tools om je hormonen in balans te brengen, in contact te komen met je lijf en in het hier en nu te leven.

Zij leert je bewuste voedingskeuzes te maken, stress te reduceren met yoga en mindfulness, zelfliefde te omarmen en om dichtbij moeder natuur te blijven.

OVER LAURA

Vanuit huis heb ik yoga meegekregen via mijn moeder. Als kind en puber wilde ik er niet te veel van weten, ik vond het allemaal maar vaag en zweverig. Totdat ik "per ongeluk" in een sportschool belandde waar yoga werd gegeven en ik in één keer enthousiast werd.
Vanaf dat moment ben ik me heel erg gaan verdiepen in de hele yoga wereld, verschillende soorten uit gaan proberen, steeds meer kracht en rust van binnenuit gaan opzoeken en echt gaan voelen.
Door een burn-out en reuma klachten heb ik veel onrust gevoeld in mijn lichaam en geest. In het revalidatietraject waar ik zat, werd een 3-daagse retraite aangeboden in België, in een boeddhistisch klooster. Daar ging een nieuwe wereld voor me open. Yoga heeft me door deze zware tijd geholpen, naast uiteraard gezonde voeding en een goede nachtrust.
Ik koos voor mezelf. Ik stopte als tandartsassistente en ging allerlei opleidingen volgen waar ik altijd al van gedroomd heb. Ik heb de opleidingen poweryoga(yang), yinyoga, kinderyoga en orthomoleculaire geneeskunde behaald.

Momenteel ben ik de opleiding kPNI (klinische psycho neuro immunologie) aan het afronden.


Yoga is in onze westerste maatschappij een goede hulp om weer in balans te komen. Of het nou gaat om blessures, je veel aan kracht training of sport doet, een drukke baan of gezinsleven hebt. Yoga helpt je om je balans terug te vinden, je aandacht bij jezelf te brengen, je bewust te laten worden van je ademhaling, van je houding, maar ook van de kracht en flexibiliteit in je lijf.