WORKSHOP DE STRALENDE VROUW

Tijdens deze workshop maak je kennis met de vrouwelijke en mannelijke energie die in jou leven. De meeste vrouwen onder ons hebben een vrouwelijke essentie, wat inhoudt dat de vrouwelijke energie sterker aanwezig is. Dit betekent niet dat de mannelijke energie in jou minder belangrijk is. Als beide energieen vrij door jou heen kunnen stromen is er balans. Dan kunnen jouw vrouwelijke kwaliteiten echt naar buiten komen en wordt het mogelijk om vanuit jouw hart te stralen en te zijn.


Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat er nodig is om als vrouw te kunnen stralen en helemaal jou zelf te kunnen zijn. Daarnaast worden een paar oefeningen en visualisaties aangeboden, zodat je zelf kan voelen en ervaren wat jij wellicht te doen hebt of los te laten en iets anders toe te laten.


In ieder geval een workshop vol energie!

OVER LINDA​

Mijn gevoel is sterk ontwikkeld. Een talent wat ik als klein meisje inzette om te ‘overleven'. Als geen ander kon ik aanvoelen wat anderen om mij heen nodig hadden, om mij daar vervolgens naar te voegen en in aan te passen.

Gelukkig heb ik later in mijn leven geleerd dit talent op een andere wijze in te zetten. Ik leerde mijn eigen grenzen en verlangens kennen en voor mijzelf te zorgen. Vanuit deze basis, vanuit mijn eigen kracht, leerde ik hoe voor een ander van betekenis te kunnen zijn, zónder mijzelf te verliezen of weg te cijferen. Heel bewust heb ik voor het coachingsvak gekozen.

Juist door de persoonlijke ontwikkelingsweg die ik gegaan ben, en de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb, ben ik instaat om als coach zowel emphatisch als ondersteunend te werk te gaan.

Mensen ondersteunen in hun bewustwordings- en ontwikkelingsproces, met als doel een leven te leiden vanuit hun eigen kracht en autonomie, dat is waar mijn hart ligt.

Linda van Groeningen

Coach & Trainer