Noëlle Kabel

Noëlle Makes Sense

STAND MET PERSOONLIJK AFGESTEMDE PRODUCTEN & SIERADEN EN KUSSENS UIT INDIA

Op het festival zal er een standje staan waar je je persoonlijke lichaamsolie en eventueel ook andere producten kunt laten samenstellen. Je hoeft hiervoor alleen maar  bij me te komen zitten precies zoals jij bent, en de olie bereidt zichzelf op een manier die het meest voedend voor je is.

Recentelijk is er een connectie ontstaan met een winkel uit India, waar met de hand de prachtigste producten worden gemaakt. De kussenhoezen zijn gemaakt van zijde en katoen, en goed voor mens en aarde dankzij het gebruik van gerecyclede sarees (Indiase kledij). De sieraden worden gemaakt van sterling zilver met heilzame stenen. Alle producten zijn fairtrade, en de tussenstappen van hen tot ons zijn klein. Deze zullen ook op het standje te vinden zijn.

OVER NOËLLE

Noëlle maakt sinds 2013 natuurlijke verzorgingsproducten. Door de heerlijke geuren die zich verspreiden, kwamen mensen naar haar toe om dit te kopen. Zo is dit uitgegroeid, en de voornaamste kwaliteit ligt in het bereiden van persoonlijk afgestemde producten. Van zalf, tot olie, deodorant, handzeep, luchtverfrissers… alles is mogelijk. Een flesjes of potje vol aandacht, precies fijn voor jou.