top of page
IMG-20170122-WA0006 (640x360) (500x281).

Anita van Alphen

Verhalenverteller

DE RIJKDOM VAN VERHALEN

Het liefst neem ik je mee de natuur in en gaan we wandelen in het verhaal. Bij heel slecht weer blijven we binnen. Ik vertel een verhaal in een aantal fases.  Bij iedere fase in het verhaal stel ik een vraag en ga je op zoek naar de symboliek in dit verhaal en wat het vertelt over jou en je eigen levensverhaal. Verhalen doen de ziel spreken. Soms vertelt ze iets bekends, soms iets nieuws, maar altijd is het helemaal van jou.

In de middag ga je aan de slag met je eigen verhaal. Iedere vrouw heeft een verhaal te vertellen. Ik geef je handvatten om zelf een verhaal te schrijven en te vertellen en daarmee te oefenen.

Ik nodig je uit met mij op reis te gaan in de rijkdom van verhalen.

 

OVER ANITA

Mijn naam is Anita van Alphen en ik ben verhalenverteller. Ik vertel verhalen die je meenemen op reis naar een andere tijd, een andere wereld en een andere werkelijkheid, waar niets is wat het lijkt. Ik houd van verhalen met een verrassende afloop en een vleugje magie. Verhalen waar je nog even over nadenkt, omdat er meer speelt dan op het eerste gezicht duidelijk is. Ik werk graag met verhalen uit 'De Ontembare Vrouw' van Clarissa Pinkola Estes. 

bottom of page