VROUWENKLANK MIDZOMER FESTIVAL

19, 20 & 21 JUNI 2020

IVM DE MAATREGELEN RONDOM HET CORONA VIRUS VINDT HET FESTIVAL NIET OP DEZE DATUM PLAATS. WE KIJKEN NAAR DE MOGELIJKHEID VAN EEN DAGTUM LATER IN DE ZOMER.

Een viering

van vrouwelijke verbinding

PHOTO-2019-06-23-18-14-06 3_edited.jpg

Je bent van harte uitgenodigd!

Het Vrouwenklank Festival is een 3-daagse omhelzing van vrouwelijke wellbeing, plezier, verbinding, heling en kracht. We zijn dit weekend met een groep van tussen de 20 en 25 vrouwen.

 

Op een fijne locatie in Zuid-Friesland, op de grens met Drenthe en Overijssel creëren we met elkaar een ervaring om van op te laden, om van te leren, om contact te maken.

Er is een weiland om te kamperen, er wordt heerlijk voor je gekookt, er zijn prachtige workshops en activiteiten, er zijn aanbiedsters van 1 op 1 sessies

(genaamd ~Aandacht voor jou~ sessies) en er is genoeg ruimte om te lummelen en te kletsen met elkaar. De locatie grenst aan een klein bos en in 20 minuten loop je naar een leuke zwemplas waar je 's morgens vroeg in alle rust een duik kunt nemen.

Als het jou aanspreekt om je in een intiemere, kleinschalige setting te verbinden met gelijkgestemde vrouwen dan voel je je vast thuis op dit festival! Lees verder voor meer informatie, of meld je direct aan!